Մեծ ուրախությամբ մեր մարզահամալիրի հաճախորդներին ենք ներկայացնում Grand Sport-ի Vitamin Bar-ում միանգամայն թարմ մրգերից և բանջարեղենից պատրաստված դետոքսկիկացնող և առողջարար հյութերի շարքը։ Հյութերն առկա են մարզահամալիրի բարերում և 2-րդ մասնաշենքի ընդունարանում։
✅ 100 % բնական
✅ Պատրաստված տեղում (սառը մամլման եղանակով)
✅ 6 տարբեր համեր հագեցած վիտամինների մեծ քանակությմաբ։
Ինչպես նաև կարող եք տեղում ընդունել առողջ շոթեր, պրոտեինային շեյքեր և պատվիրել մրգային աղցաններ։ Ըմպե՛ք առողջ հյութեր, ընդունեք առողջ սնունդ, մարզվեք և եղեք շատ առողջ։ Խորհուրդ ենք տալիս մենք և մեր մարզիչները։
Այժմ, ավելի քան երբևէ, անչափ կարևոր է պահպանել ամուր դիմադրողականություն և ունենալ առողջ մարմին նոր ժամանակների վիրուսային հիվանդությունների դեմ պայքարելու համար։ Մեր բոլոր դետոքս հյութերը (100 % բնական , պատրաստված թարմ մրգերից և բանջարեղենից) պարունակում են դիմադրողականությունը բարձրացնող հզոր բաղադրիչներ և ազատում են մարմնից տոքսինները։

Ներկայացնում ենք մեր 6 դետոքս հյութերը․

  1. Նիհարիր առողջ դետոքս -1 500 դրամ
  2. Հակախոլեստերին դետոքս – 1 700 դրամ
  3. Հզոր ուղեղ դետոքս – 1 500 դրամ
  4. Առողջ սիրտ դետոքս -1 500 դրամ
  5. Երիտասարդացնող դետոքս- 1 600 դրամ
  6. Կատարյալ տեսողություն և մարսողություն դետոքս – 1 400 դրամ։

Առողջ սիրտ դետոքս

Ճակնդեղի հյութը պարունակում է նիտրատներ կոչվող բաղադիրչներ, որոնք արյան ﬔջ փոխարկվում են նիտրիկ կոչվող օքսիդի, ինչն էլ օգնում է լայնացնել և հանգստացնել արյունատար անոթները և արդյունքում իջեցվում է արյան ճնշումը։ Այս նիտրատները նաև բարելավում են սրտանոթային անբավարություն ունեցող մարդկանց մկանային համակարգը, քանի որ ճակնդեղը պոտասիուﬕ հիանալի աղբյուր է, որը նպաստում է նյարդային և մկանային համակարգի պատշաճ աշխատանքին /ներառյալ սրտամկանի/։ Նարինջն ու գազարը նույնպես պոտասիուﬕ և ֆիֆերի լավագույն աղբյուր են, և երկուսն էլ նպաստում են առողջ սիրտ ունենալուն։

Հակատարիքային դետոքս

Արքայախնձորը պարունակում է բրոﬔլայն կոչվող հզոր էնզիմ, որը բնական հակաօքսիդանտ է և նպաստում է վերքերի ապաքինմանը, նոր բջջաթաղանթների վերականգմամբ, ինչպես նաև նվազեցնում է մաշկի կարմրածությունը։ Ավելին, արքայախնձորը, կիտրոնը և կոճապղպեղը շատ հարուստ են վիտաﬕն C-ով , ﬕնչդեռ արքայախնձորը նաև վիտաﬕն E-ով, որը մաշկին հաղորդում է բնական պայծառ երանգ, վերականգնում է այն, պահպանում մաշկը ախտոտվածությունից, նվազեցնում է բծերը և խթանում կոլագենի առաջացմանը։

Հակախոլեստերինային դետոքս

Ելակը ոչ ﬕայն հայտնի է իր սակավ կալորիականությամբ ու ճարպանյութերով, այլ նաև պարունակում է մանրաթելեր և ֆիտոստերոլներ, որոնք իրենց նպաստավոր ազդեցությամբ հանդիսանում են առողջարար բաղադրիչներ՝ ի նպաստ ցածր խտությամբ խոլեսթերինի կանխարգելմանը։ Սաﬕթը և գազարը պարունակում են նշանակալի քանակությամբ լուծվող մանրաթելեր, որոնք ոչ ﬕայն նվազեցնում են սրտանոթային համակարգի հիվանդությունների հավանականությունը, այլ նաև` արյան ﬔջ խոլեսթերինի քանակությունը։

Հզոր ուղեղ դետոքս

Գիտեի՞ք որ, քրքումը ոչ ﬕայն շատ հզոր հակաօքսիդանտ է, այլ նաև ակտիվացնում է ուղեղի ածանցյալ նեյրոտրոֆիկ գործոնի (BDNF) շերտերը, ինչը ուղեղի գործունեության պատասխանատու հորմոնն է։ Ուսուﬓասիրություններն հաստատում են, որ ուղեղի ածանցյալ նեյրոտրոֆիկ գործոնի (BDNF) պատշաճ պահպանումը բարելավում է թե՛ հիշողությունը, և թե՛ ապահովում բարձր տրամադրություն։ Ավելին, վիտաﬕն C-ն, որն առկա է նարինջի ﬔջ, կանխում է մտավոր խանգարումները, քանի որ այն չեզոքացնում է ազատ ռադիլանները, որոնք ունակ են ﬖասել ուղեղի բջիջները:

Նիհարեցնող դետոքս

Խնձորը, վարունգը, նեխուրը և կիտրոնը համարվում են ցածր կալորիականությամբ սննդամթերքներ, որոնք նպաստում են քաշի նվազեցմանը։ Խնձորը ոչ ﬕայն ունի ցածր կալորիականություն, այլ նաև հարուստ է լուծվող մանրաթելերով, օգնում է առողջ եղանակով քաշի նվազեցմանը։ Վարունգը հայտնի է իր հակադիաբետային, լիպիդ իջեցնող և հակաօքսիդացմամբ, այսպիսով այն թողնում է դետոքսիկացնող և մաքրող ազդեցություն մարﬓի ամբողջական առողջության համար։

Կատարյալ տեսողություն և մարսողություն դետոքս

Կիվին հարուստ է մանրաթելերով, որն արդեն իսկ երաշխիք է լավ մարսողության համար։ Կիվին նաև պարունակում է աքտինդին կոչվող պրոտեոլիկ էնզիմ, որը սինթեզում է պրոտեին: Այն նաև պարունակում է զեախանտինի պիգﬔնտներ և լյուտեին (լյուտեինը նաև հայտնի է որպես ՛՛աչքի վիտաﬕն՛՛), որը կլանում է աչքի ցանցաթաղանթը ﬖասող լույսը։ Տերևազարդ սպանախը և նեխուրը պարունակում են լյուտեին և զեախանտին հակաօքսիդանտները, որոնք կլանում են կապույտ լույսը` պաշտպանելով աչքի ցանցաթաղանթը։ Արքայախնձորի ﬔջ առկա բրոﬔլեյն էնզիմը նույնպես սինթեզում է պրոտեին` նպաստելով մարսողությանը։